laatste bericht! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Lisette Rooijen - WaarBenJij.nu laatste bericht! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Lisette Rooijen - WaarBenJij.nu

laatste bericht!

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Lisette

20 April 2007 | Australië, Melbourne

Lieve allemaal,
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een stukje geschreven heb op mijn site. Inmiddels ben ik weer druk bezig met mijn stage.
Voor ik ging reizen met Ilse heb ik 1 van mijn projecten ingestuurd voor een congres in Sydney in juli 2007. Ik had alleen gepland om dan mijn ALCO te gaan lopen. Nu heb ik mijn ALCO naar voren gehaald zodat ik eventueel naar dit congres zou kunnen in de wachttijd tussen mijn ALCO en eerste co. Hiervoor moest ik mijn vlucht verzetten zodat ik ook nog wat tijd heb om te verhuizen en jullie te zien voor ik het weer druk krijg met mijn ALCO. Ik land nu op nu op 3 mei om 18:10 op Schiphol.
Gelukkig is dit allemaal niet voor niets geweest, want ik heb net te horen gekregen dat mijn project geaccepteerd is voor een posterpresentatie op het congres van de International AIDS Society! Ik moet nu nog even afwachten of mijn beursaanvraag geaccepteerd wordt.

Op mijn stage ben ik nu druk bezig met de laatste dingen: Mijn stage verslag, de voorbereidingen voor mijn eindpresentatie, de posterpresentatie voor het congres en de laatste afsluitende dingen. Volgende week ga ik met mijn collega’s uiteten als afscheid en hoop ik alles op mijn stage af te kunnen ronden. Dan heb ik nog een paar dagen om me voor te bereiden op de terugvlucht. Ik heb nog geen flauw idee hoe ik al mijn spullen in 1 koffer van 20 kilo ga proppen. Dat wordt nog wat. Gelukkig zijn mijn ouders, Michiel en Ilse zo lief geweest om vast wat spullen van mij mee te nemen.

Ik begin er steeds meer naar toe te leven om weer terug te gaan en vooral om iedereen weer te zien. Maar ik ga dit heerlijke land met al die geweldige mensen ook erg missen. Met name het lekkere weer, de vriendelijke mensen en de relaxedheid. Ik heb hier een geweldige tijd gehad met een leuke, leerzame stage, een super reis en geweldige ervaringen.

Tot over 2 weken in Nederland,
veel liefs Lisette

• 20 April 2007 - 08:04

Erna:

Ha Lisette,
    Over die 20 kilo: je MAG wel meer meenemen, maar dan moet je "overgewicht" bijbetalen; je zou eens kunnen informeren hoeveel dat per kilo is; ik dacht niet zoveel, want ik heb ook ooit eens op mijn vakantie moeten bijbetalen (zeker door die 10 paar schoenen enz die ik bij me had ?!). Je moet er natuurlijk wel mee slepen, maar goed.
    Tot gauw, Erna

• 20 April 2007 - 08:07

Hanne:

Hey Lisette!

Geniet nog even van de laatste weekjes in dat heerlijke land! Goed dat je je stage zo goed hebt afgerond! Hier in Nederland is het ook goed toefen hoor. Al een hele poos erg lekker weer, dus het zal niet een te grote cultuur shock worden!

Tot snel!!
    xx Hanne

• 20 April 2007 - 08:16

Annemarie:

Nou succes met delaatste dingen.Wel gaaf van je onderzoek!! tot snel liefs a en j

• 21 April 2007 - 10:15

Je Twin Sister:

Dag zus!
    Super gaaf van je poster presentatie! Ik duim voor je dat je beursaanvraag geaccepteerd wordt. Dan ga je lekker terug naar Sydney, zeker weer naar de opera; deze keer op fatsoenlijke schoenen en zonder een pot jam ;)?
    Hier alles goed. Lekker aan het werk en aan het typen. En het is geweldig weer, dus die overgang zal niet zo heel groot zijn.
    Geniet nog even van je laatste weken en tot snel!
    Liefs
    x
    Je zus
    P.S. En nou maar hopen dat je al je spullen terug krijgt he? Je weet het tenslotte maar nooit....;)

• 28 April 2007 - 08:01

Martine:

Het is al bijna 3 mei.. nog minder dan een week te gaan. Wat vliegt de tijd voorbij! In ieder geval vind ik het erg leuk om je straks weer te zien. Zal duimen voor je dat het nog steeds schitterend weer is hier. Een hele goede vlucht terug gewenst, succes met iedereen gedag zeggen daar, en hopelijk krijg je alles in je koffer gepropt.

Tot snel!